Arnhem

The Hunt for Mister Unique
VANAF 30,-

The Hunt for Mister Unique

The Hunt for Mister Unique is een belevenis in een stad eens op een andere manier! In dit dynamische programma staan slim samenwerken en het bepalen van een goede tactiek centraal.

GPS-tocht door de binnenstad van Arnhem
VANAF 17,50

GPS-tocht door de binnenstad van Arnhem

Uw gezelschap wordt in kleine groepjes verdeeld en elk groepje krijgt een GPS mee. U gaat op pad door het centrum van Arnhem. U komt langs de mooiste plekjes van Arnhem, dus houd niet alleen de GPS maar ook uw omgeving in de gaten!

Groepsuitje in Arnhem met Stads Monopoly
VANAF 47,-

Groepsuitje in Arnhem met Stads Monopoly

Speel nu het bekende, populaire monopolyspel als groepsuitje in Arnhem en geniet tegelijkertijd van het boeiende stadsdecor waarin u speelt! Zoek de leukste straten, steegjes, pleinen, kerken, musea, theaters en bioscopen en verdien hier uw geld mee.

VANAF 14,35

Stadswandeling in Arnhem

U kunt Arnhem op vele manieren leren kennen. De welbekende stadswandeling is er hier één van. Met uw groep verkent u de historische binnenstad, een goed idee voor uw uitje met familie, vrienden of kennissen.

VANAF 28,50

Maffia spel in Arnhem - Op Jacht naar de Macht

In teams met een eigen gekleurde hoed en familienaam gaat u de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk geld te verzamelen en de Don te vinden om op die manier de macht in Arnhem over te gaan nemen. Een spannend, competitief, en interactief stadsspel in Arnhem. Leuk voor vrienden of familie!

VANAF 19,50

Onweerstaanbaar leuke DANSworkshops in Arnhem - Altijd een feest

Dans gezellig samen met je vrienden, vriendinnen of familie tijdens een workshop bij onze dansschool. Laat je meevoeren op het opzwepende ritme van de zwoele muziek en laat je gaan! De workshops zijn allemaal leerzaam en supertof om te doen. Wij zorgen ervoor dat jouw vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of jubileum geweldig leuk wordt.