Houthem St. Gerlach

3-daagse Fiets & Wandel Arrangement in het Heuvelland
VANAF 94,-

3-daagse Fiets & Wandel Arrangement in het Heuvelland

Kom genieten van deze heerlijke Fiets en Wandelaanbieding in Limburg. U kunt lekker gaan fietsen of wandelen aan de hand van verschillende fietsroutes en vergeet niet om een bezoekje te brengen aan het prachtige Maastricht! Voor onderweg krijgt u een lunchpakketje mee zodat u de hele dag op pad kunt met het fiets- en wandelarrangement in Limburg.

2-daags Kerstarrangement in Limburg
VANAF 109,-

2-daags Kerstarrangement in Limburg

Een luxe kerstdiner, mooie winterse wandeling maken en genieten van een heerlijk glas wijn. In de heuvels van het Zuid-Limburgse land proeft u de gastvrijheid en kunt u een paar dagen heerlijk genieten met de Kerstdagen.

Relaxarrangement - 3-daags Kuren Bad Valkenburg
VANAF 112,-

Relaxarrangement - 3-daags Kuren Bad Valkenburg

Genieten van de echte Limburgse gastvrijheid en uitgebreid relaxen? Van de typisch Limburgse ontvangst met een lekker stukje vlaai en het gastronomische diner tot aan het bezoek aan Sauna & Wellness resort Thermae 2000; hier zal het u aan niets ontbreken!

Smullen maar met deze 3-daagse Gezellig Tafelen aanbieding
VANAF 114,-

Smullen maar met deze 3-daagse Gezellig Tafelen aanbieding

Geniet van een 3-daags Culinair Verwenarrangement in de Geulvallei in Limburg. Even lekker een weekendje ertussenuit en genieten van culinaire hoogstandjes tijdens een heerlijk, luxe 4-gangendiner en een heerlijk luxe 5-gangendiner. Geniet van een wijnarrangement en kom ook genieten van een 3-daags Culinair verwenarrangement in Limburg.

VANAF 99,-

3-daags Kerstmarktarrangement in Valkenburg

In de heuvels van het Zuid-Limburgse land proeft u gezelligheid voor de kerst al vanaf 17 november. Dan openen de deuren van de kerstmarkten in Valkenburg en u kunt dan genieten van alles rondom kerst en inkopen doen. Maak er een leuk uitje van en boek dit gastvrije hotel in de Zuid-Limburgse heuvels.