Groepsuitje op het Strand - Expeditie Robinson in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Bij dit super leuke groepsuitje op het strand is inbegrepen:

  • Ontvangst op een strand naar keuze
  • 6 spelonderdelen met begeleiding
  • Prijsuitreiking

Prijzen per persoon:

  • Groep vanaf 10 personen: € 20,00
  • Groep vanaf 25 personen: € 17,50
  • Groep vanaf 50 personen: € 15.00
  • Groepen vanaf 80 personen: € 12,50

  Indien gewenst kan het uitje ook nog uitgebreid worden met zaken zoals: lunch, bbq, borrel, extra activiteiten, etc. Vraag naar de mogelijkheden!

  De prijs van dit stranduitje is geldig tot en met 31 december 2019.

Expeditie Robinson - Groepsuitje in Zuid-Holland

  Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuitzakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland, wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen!

Teamwork is onmisbaar!

  Door middel van teamwork, slimheid en doorzettingsvermogen moeten jullie je zien te redden. Ontsnap aan de kannibalen door een blokkentoren te bouwen, schiet kokosnoten met een eigengebouwde katapult, maak een vuur op het strand en nog veel meer. Heeft u de kracht er alles aan te doen om levend van het eiland af te komen? Dan is Expeditie Robinson Deluxe de uitdaging waar u naar op zoek bent! Tijdens deze teambuilding activiteit staat teambuilding centraal. Enkel door als groep samen te werken kunnen jullie als winnaars van het eiland afkomen.

  Door de combinatie van kracht en slimheid tijdens de opdrachten wordt ieder teamlid gestimuleerd om alles eruit te halen om samen te overwinnen. Zo blijft niemand achter en zullen jullie overwinnen als een groep!

De spellen

  De spellen uit Expeditie Robinson Deluxe zijn door ons zelf ontwikkeld en dus uniek in Nederland! Wij verzekeren u dat u de dag als een hechter team en als betere vrienden zult afsluiten. En daar mag dan natuurlijk best een drankje (of twee) op gedronken worden!

  • Hindernisbaan inclusief vuur maken
  • Mindgames, de echte breinbrekers spellen
  • Katapult schieten
  • Jenga XL
  • Water race
  • Tug of war

Onze partner

Groepsuitjes op meerdere stranden mogelijk

Zoekt u de perfecte locatie, geschikt voor een groepsuitje op een van de mooiste badplaatsen in Nederland? Kom dan naar Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland! Scheveningen is zeer goed te bereiken voor iedere doelgroep, daarnaast geeft dit mooie strand u gelijk een vakantiegevoel! Na een uitje Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland gaat u volledig fris en fruitig terug naar huis.

Diverse strandactiviteiten

Wat dacht je van een groepsuitje met vliegeren of een geheel verzorgde stranddag? Wij hebben een breed aanbod: van privé-lessen tot groeps arrangementen, voor kinderen en volwassenen.

Bovendien organiseren wij events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt. Een beachdag met creatieve en actieve activiteiten met als afsluiting een BBQ.
Sport, spel, spanning en sensatie: dé garantie voor een geslaagd dagje uit!

Dynamische organisatie

Wij zijn een dynamische onderneming met ervaren en enthousiaste instructeurs. De instructeurs zijn goed opgeleid om er een perfecte dag van te maken.

Het belangrijkste onderdeel waar de instructeurs op letten is de veiligheid! Prioriteit nummer één is de veiligheid van de mensen die het evenement volgen. Daarnaast zorgen de instructeurs dat iedereen enthousiast blijft en het een dag wordt dat nooit meer vergeten wordt!

Locaties

Onze vaste stranden zijn Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland, maar heeft u een ander strand in gedachten laat het ons dan weten dan kijken we graag naar de mogelijkheden!