Escape Groepsweekend Ameland - Actie en Ontspanning op het Waddeneiland

Bij dit 3-daagse Escape Groepsweekend Ameland is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie

  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • Heerlijk diner in het hotel – dag 1
  • 2 Overnachtingen in een Hotel op basis van een 2-persoonskamer
  • 2 x Goed verzorgd ontbijtbuffet
  • Uitgebreide lunch op het strand
  • 3-gangen diner – dag 2
  • Ameland Escape Challenge
  • VR Dinnergame
  • Huurfietsen voor gehele weekend
  • Prijsjes voor het winnende team
  • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 285,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 315,- p.p. exclusief btwVanaf 40 personen € 295,- p.p. exclusief btwVanaf 80 personen € 285,- p.p. exclusief btw

Niet inbegrepenToeristenbelasting van €2,50 p.p. per nacht
Drankjes op basis van nacalculatie

Extra mogelijkheden

1-Persoonskamer - €59,- p.p. toeslag
Brandingraften, prijs op aanvraag
Powerkiten, prijs op aanvraag
Strandzeillen, prijs op aanvraag
RIB-Tocht, prijs op aanvraag
Pubquiz
Overige activiteiten en wensen, op aanvraag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche

De prijs van dit 3-daagse Groepsweekend op Ameland is geldig tot 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

3-daagse Escape Groepsweekend Ameland

Beleef samen met uw familie of vrienden een geheel verzorgd en vernieuwend groepsweekend aan zee. Met een Escape Challenge en VR Dinner Game maar ook genoeg ruimte voor een heerlijke strandwandeling of om neer te strijken bij een strandpaviljoen.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Ameland -Optioneel per touringcar.
Aankomst in Ameland en ontvangst door uw reisbegeleider -Optioneel ontvangst met een Nobeltje, lokale borrel.
Inchecken en heerlijk Diner in het hotel –Optioneel aansluitend een gezellige Pubquiz.

Dag 2

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.30 uur        
Aanvang Ameland Escape Challenge.

13:00 uur        
Uitgebreide lunch aan het strand.

15:00 uur
Vrije tijd en mogelijkheid voor een heerlijk strandwandeling, Ameland verder te ontdekken op de fiets of om gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel –Optioneel kunnen wij een gave strandactiviteit voor u organiseren.

18.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game -drie gangen diner.
Bekend maken winnende tafel.  

22.00 uur        
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar Ameland in de avond te verkennen.

Dag 3

Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur        
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte –Optioneel kunnen wij nog leuke activiteiten voor u verzorgen, bijvoorbeeld een spannende RIB-tocht op de Waddenzee!
Vertrek op eigen gelegenheid -Optioneel per touringcar.
Einde weekend.

Spannende Groepsactiviteiten

  Ameland Escape Challenge

  Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur op Ameland. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

  Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige omgeving te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

  VR Mini Escape Game

  De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

  Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Even weg van de drukte

  Verwen uw zintuigen met de zuivere zeelucht, de prachtige omgeving, vele activiteiten en heerlijk eten en drinken. Ameland is een prachtig Waddeneiland en heeft veel te bieden. Een eiland met veel natuur, rust en ruimte. Ook op cultureel en sportief gebied valt er veel te zien en te doen. Bezichtig de vier nabijgelegen knusse dorpjes, bezoek de musea en monumenten en duik in de interessante geschiedenis van Ameland of ontdek het eiland vanaf de zee. Ameland kent ook genoeg restaurants en strandpaviljoens waar u heerlijk kunt genieten van eten en drinken onder het genot van het geluid van de golfen. Ameland ontspant en geeft nieuwe energie!

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring van de bestemming in de afgelopen jaren. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd, waardoor u als opdrachtgever alleen nog maar hoeft te genieten!

Onze partner

Maak van uw groepsuitje een bijzondere belevenis

Met recht kunt u deze partner proffesioneel noemen. Een partner die al ruim 15 jaar ervaring heeft in het bedenken van bijzondere evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Gevarieerd aanbod aan activiteiten en locaties


 • Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair.

 • Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen.

Prettige ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Wie wilt dat nou niet een onvergetelijk en spraakmakend evenement organiseren. Wij nemen uw wensen graag in ontvangst. Voor een informatief gesprek komen wij graag in contact met u. Samen gaan we een fantastische dag organiseren. 


Bovendien organiseren wij ook groepreizen en incentives. De bestemmingen variëren tussen Nederland en Letland, Malta, Ibiza en Duitsland.