Elektrische auto
Aerial
Windmolen
Navigatie
Koeien

GPS toer arrangement - Toeren door de Kaag met een elektrische auto

Iedereen heeft vast een beeld over Nederland. Een land van windmolens, water en polders. Stap in de elektrische auto met GPS audiotour en maak een toer door het typische Hollandse landschap. Misschien ontdekt u wel iets nieuws over Nederland.

Bij het GPS toer arrangement door Zuid-Holland is inbegrepen:

  • 3 uur durende GPS audiotour in de Twizy, 100% elektrische auto
  • Leuke weetjes over de omgeving en bezienswaardigheden
  • Genieten van het typische Hollandse landschap

Prijs: € 42,50 p.p. op basis van 2 personen. 

Maximaal aantal personen is 12.

U kunt op verschillende tijdstippen deelnemen aan de GPS toer, namelijk om:

  • Ochtend: 10:00 - 13:00 uur
  • Middag: 15:00 - 18:00 uur

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Parkeren

Ervaar Nederland op zijn best

Wanneer u aan Nederland denkt dan denkt u aan windmolens en denkt u aan water en polders. De Kaag is een bestemming bij uitstek om van het typische Hollandse landschap te genieten. Bovendien is het Hollandse landschap heel erg fotogeniek!

Ontdek de mooiste plekken van Zuid-Holland

De GPS audiotour brengt u langs de mooiste plekken die Zuid-Holland rijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Duin en kustlijn, de Bollenstreek, de Kaag met haar prachtige polders en windmolens en het Groene Hart. De GPS audiotour kunt u boeken voor de ochtend, middag of avond. 

Ga het avontuur aan met de GPS

Met de GPS tours kunt u het oer-Hollandse landschap ontdekken. Alle voertuigen hebben een GPS met gedetailleerde kaarten aan boord. De GPS leidt u langs de route. 

Voowaarden

  • 1 Twizy is geschikt voor maximaal 2 personen (2 volwassenen of 1 volwassene + 1 kind)
  • Minimaal 3 jaar in bezit van een geldig rijbewijs
  • Borg van € 150 (credit card of pin - retourpin of contant)
  • Betaling van de borg dient voldaan te worden bij incheck
  • Alcohol is verboden

De prijs van het GPS toer arrangement door de Zuid-Hollandse Kaag is geldig van 1 april t/m 31 oktober 2024.

Onze partner

Spot de highlights van Zuid-Holland

Maak met de stoere Renault Twizy GPS audiotours langs de highlights van Zuid-Holland. De Renault Twizy is 100 % elektrisch en milieuvriendelijk voertuig voor 2 personen. Ervaar het gevoel van vrijheid door het unieke open en eigentijdse design. U voelt, ruikt en beleeft direct waar u rijdt! Een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg. 

Maak een mooie tour

De GPS audiotours brengen u langs de mooiste plekken die Zuid-Holland rijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Duin en kustlijn, de Bollenstreek, de Kaag met haar prachtige polders en windmolens en het Groene Hart. De GPS audiotours kunt u boeken voor de ochtend, middag of avond. 

Op pad met een GPS

Met de GPS tours kunt u het oer-Hollandse landschap ontdekken. Alle voertuigen hebben een GPS met gedetailleerde kaarten aan boord. De GPS leidt u langs de route. 

De tours

Tulpen velden tour: de tulpenvelden spreken tot de verbeelding. Tijdens de tour ervaart u de schoonheid intens en begeeft u zich buiten de gebaande paden en tourbus routes.

Duin & strand tour: de tour laat u alle hotspots zien in Noordwijk en omgeving.

Polder & windmolen tour: ervaar het typische Hollandse landschap tijdens de tour.

Historie & kastelen tour: ontdek de kastelen in de regio tijdens deze tour. 

Omgeving

Zuid-Holland

Leuke uitjes en groepsuiitjes in Zuid holland. Zoek je leuke uitjes en groepsuitjes in zuid holland ? groepsuitjes en leuke uitjes in zuid holland boek je hier. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden het bezoeken absoluut waard. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zuid-Holland.

Lisse

Lisse is een stad in Zuid-Holland. Het staat wereldwijd bekend om zijn prachtige bloembollenvelden, vooral tulpenvelden. Elk voorjaar trekken de Keukenhof-tuinen, gelegen in Lisse, vele bezoekers vanwege de kleurrijke bloemendisplays. Keukenhof is een van 's werelds grootste bloementuinen en biedt een spectaculaire weergave van bloemen, waaronder tulpen, narcissen en hyacinten. In Lisse bevindt zich het historische Kasteel Keukenhof, omgeven door prachtige tuinen. Het stadscentrum van Lisse biedt een scala aan winkels, boetieks en lokale ambachtelijke zaken.

leuke uitjes voor groepen maakt gebruik van cookies
leuke uitjes voor groepen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 leuke uitjes voor groepen