High Tea arrangement – Lekker een middagje bijkletsen onder het genot van een kopje thee

Bij dit High Tea arrangement is inbegrepen:

  • Heerlijke High Tea met diverse lekkernijen en kopjes thee
  • Wandeling door de bosrijke omgeving

Prijs: € 42,50 p.p. bij een minimale deelname van 2 personen. 

De prijs van dit High Tea arrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Samen genieten staat centraal

Geniet samen met uw vriendinnen of familie in het midden van de natuur van een overheerlijke High Tea. De High Tea bestaat uit zoete & hartige delicatessen en diverse soorten thee. Voorafgaand of na de High Tea kunt u gezamenlijk een wandeling maken door de bosrijke omgeving en ontdekken wat deze omgeving u te bieden heeft.

Smullen van een overheerlijke High Tea

  In het midden van de natuur kunt u samen met uw vriendinnen of familie genieten van een overheerlijke High Tea. U wordt verwend met een grote hoeveelheid aan smakelijke hapjes en een ruime keuze aan verschillende theesoorten. 

  U kunt ontspannen babbelen met uw vriendinnen of familie terwijl u geniet van deze heerlijke Engelse traditie. 

  De High Tea bestaat uit diverse soorten thee in combinatie met diverse zoete & hartige delicatessen. Onderstaande delicatessen worden geserveerd:

  Zoete hapjes

  • Verwen petit fours
  • Scones met room en marmalade
  • Cupcakes
  • Brownie
  • Mini amandelassorti
  • Mini Bossche bolletjes

Hartige hapjes

  • Sandwiches
  • Mini broodjes
  • Quiches
  • Diverse bladerdeeghapjes
  • Diverse mini kroketjes

Bosrijke omgeving

Er is volop gelegenheid om op een unieke manier actief of passief te ontspannen in de Montferlandse bossen en omgeving. Het bos wordt gekenmerkt door een hoge stuwal en lage vlaktes.
U kunt individueel of met een groep recreëren in de omgeving. De omgeving straalt rust en historie uit. In het heuvelrijke Montferland en het nabije rivierlandschap van de Rijn zijn de mogelijkheden groot. In de bosrijke omgeving kunt u naast wandelen ook mountainbiken, paardrijden en Nordic walken.
In de nabije omgeving van de uitspanning kunt u een bezoek brengen aan Kasteel Huis Bergh. Op een heuse wijngaard kunt u genieten van een wijnproeverij of op de nabij gelegen golfbaan een golfclinic volgen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemene informatie over de locatie

In het midden van de Montferlandse bossen wordt u hartelijk verwelkomd in de uitspanning. Geniet in het restaurant van overheerlijke broodjes en pasta's. Na een prachtige wandeling door de Beekse bossen bent u bij de uitspanning aan het juiste adres om even heerlijk uit te rusten onder het genot van een kopje koffie en lekker stukje gebak of een verfrissend drankje.


Wist u dat het hoogst gelegen meertje eind 19e eeuw dienst deed als waterbuffer. Met de bovenslagwatermolen werd graan vermalen tot meel. Meel is de basis voor brood. 

Restaurant

In het monumentale pand, te midden van schitterende natuur, glooiende heuvels, uitgestrekte bossen, stille laagvlakten en mooie vergezichten kunt u culinair genieten.

Het restaurant heeft veel te bieden. Geniet bij de open haard van een kop koffie of bij mooi weer op een van de terrassen van een verfrissend drankje of wijntje. Aan de rand van het unieke bergmeertje of bij een van de visvijvers kunt u rustig relaxen.

Geniet in het restaurant van een broodje of kom uitgebreid lunchen. Elk kwartaal presenteren de koks een nieuwe dinerkaart. Het restaurant biedt voor iedereen wat lekkers. Gerechten van de dinerkaart staan garant voor culinair genieten.

De uitspanning is de geschikte locatie om met meerdere mensen iets te vieren. Op een reeks dagen is deze locatie beschikbaar voor besloten partijen. Een zakelijke bijeenkomst kan plaatsvinden in een rustige en inspirerende ambiance.

De perfecte trouwlocatie

Wilt u van uw trouwdag een bijzondere en onvergetelijke dag maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geef elkaar het Ja-woord in het hart van een van de mooiste stukjes van Nederland. De uitspanning is een officiële trouwlocatie van de gemeente Montferland. Het Ja-woord mag officieel worden gegeven in een prachtige ambiance; aan de rand van het bos, bij het bergmeertje op de glooiende heuvels van het natuurgebied.


Na de ceremonie kunt u met uw gezelschap genieten van een glaasje champagne, High Tea of koffie met bruidstaart. Uw trouwdag wordt tot in de puntjes verzorgd. 


Veel bruidsparen hebben elkaar in een prachtige ambiance het Ja-woord gegeven. Het gemeentebestuur heeft deze locatie aangewezen tot standaard trouwlocatie. Mocht u bij de uitspanning willen trouwen, dan hoeft u geen verzoek in te dienen bij de gemeente. Bovendien hoeft u geen extra leges te betalen aan de gemeente.

De omgeving

Er is volop gelegenheid om op een unieke manier actief of passief te ontspannen in de Montferlandse bossen en omgeving. Het bos wordt gekenmerkt door een hoge stuwwal en lage vlaktes. Het wandelen is hier en daar wat zwaar door de hoogteverschillen. Maar de inspanningen worden beloond door de prachtige vergezichten.


U kunt individueel of met een groep recreëren in de omgeving. De omgeving straalt rust en historie uit. In het heuvelrijke Montferland en het nabije rivierlandschap van de Rijn zijn de mogelijkheden groot. In de bosrijke omgeving kunt u naast wandelen ook mountainbiken, paardrijden en nordic walken. 


In de nabije omgeving van de uitspanning kunt u een bezoek brengen aan Kasteel Huis Bergh. Op een heuse wijngaard kunt u genieten van een wijnproeverij of op de nabij gelegen golfbaan een golfclinic volgen.