Huifkartocht door de Montferlandse bossen met onderweg een heerlijke Picknick in de natuur

Bij de luxe huifkartocht met picknick in Montferland is inbegrepen:

  • Ontvangst met een kopje koffie of thee
  • Comfortabele huifkartocht (ca. 2,5 uur)
  • Luxe picknick midden in het bos

Prijs: € 29,95 p.p. bij minimaal 15 personen.

De prijs van deze huifkartocht met luxe picknick in Montferland is geldig tot 31 december 2021.

Huifkartocht door de Montferlandse Bossen

Combineer nu uw huifkartocht met een luxe picknick midden in het bos. U wordt eerst ontvangen met koffie of thee. Vervolgens maakt u een mooie tocht door de Montferlandse bossen met onderweg een pauze met luxe picknick.

Luxe huifkar

  De moderne 20-persoons luxe huifkar

  – Luxe huifkar met geluidsinstallatie, verlichting en veren.
  – Toegankelijk voor rolstoelen (ongeveer 8 stuks).
  – Heerlijke kussens en een makkelijke instap.
  – Hydraulische en mechanische remmen op voor- en achteras.
  – Mogelijkheid: een tafel in het midden en ruimte voor eten en drinken.
  – De zeilen kunnen open en gesloten worden gebruikt. De huifkar kan winddicht worden afgesloten. Bij koud weer kan er een verwarming in geplaatst worden.

Een heerlijke picknick in het bos

Tijdens deze leuke huifkartocht stoppen we voor een heerlijke luxe picknick midden in het bos. Een picknick waarbij u de vingers kunt aflikken! Eventuele dieetwensen of allergieën houden we uiteraard rekening mee als u deze bij uw reservering dan doorgeeft.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur

Onze partner

Voor iedere doelgroep

Voor een gezellige familiedag, vriendenuitje of groepsuitje bent u hier aan het juiste adres. Van huifkartochten, scooteren en leuke spelactiviteiten voor kleine en grote gezelschappen kunt u hier een heerlijke dag samen genieten in Montferland.  

Horeca mogelijkheden

Het restaurant is een gezellige ruimte waar u heerlijk een kopje koffie met iets erbij kunt nuttigen, zoals een kop soep of een appeltaart. Nadat u allerlei leuke activiteiten hebt ondernomen, kunt u ook genieten van onder andere een heerlijk buffet, barbecues of ambachtelijke pannenkoeken.


Een aantal arrangementen zoals de spelactiviteiten vinden plaats in het Paardendeel. In de Paardendeel kunt u genieten van een kop koffie als u nog moet wachten op uw medereizigers. Het is een plek waar het goed vertoeven is en het nog lang gezellig kan zijn. Het is een sfeervolle ruimte waarin de kinderen zich vrijelijk kunnen bewegen. Daarnaast bent u bij de Paardendeel ook aan het juiste adres voor alle soorten feestjes en gelegenheden! Lucie en haar horecateam staan graag voor u klaar en zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

Er is van alles te doen

Wij beschikken over een mooi terras. Hier kunt u in de zomer lekker genieten van het weertje met een verfrissend drankje in uw hand. Na een wandeling in de Montferlandse bossen of een fietstocht door Montferland hebben wij een ruim assortiment aan bijvoorbeeld drankjes en ijsjes tot de beschikking.


Tevens hebben wij voor de kinderen een binnenspeelplaats in de schuur, met onder andere levensgroot Electro, een trampoline, een tafeltennistafel, lachspiegels en een schoolbord.


De grotere kinderen kunnen via een brandstang naar de zolder klimmen en zich ook weer naar beneden laten glijden. De kinderen vermaken zich in deze speelplaats zo goed, dat je als ouder met een gerust hart op het terras of in de Paardendeel een kop koffie drinkt.

Leuke activiteiten

De locatie beschikt over diverse huifkarren varierend van 8-, 11- en 20-persoons. Zo is er voor ieder gezelschap een passende huifkar.


Daarnaast zijn er 16 elektrische scooters en zijn er vele spelactiviteiten op de locatie zoals boogschieten, ringsteken op een paard, koe melken, vogelpik werpen, kaasstapelen, buks schieten, ringwerpen.