kruigboogschieten
schieten
boogschieten
kruisboogschieten
boogschieten

Schiet uitje in Gelderland - Handboog-, kruisboog- of luchtbuksschieten

Doe mee aan het altijd gezellige schutterstoernooi en ga handboogschieten, kruisboogschieten of buksschieten. Dit wordt een onvergetelijke dag voor uw vrienden, familie of collega's.

Dit schiet uitje in Gelderland is inclusief:

  •  Koffie/thee en wat lekkers
  • 2 Activiteiten (handboog-, kruisboog- of buksschieten)
  •  Prijsuitreiking en afsluiting

Prijs: € 36,50 p.p.
Minimum aantal personen: 20

Tijden en activiteiten kunnen aangepast worden.
Wilt u dit uitje uitbreiden met een lunch? De kosten daarvoor bedragen € 15,00 p.p.

De prijs van dit gezellige schiet uitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren
Golfbaan
Elektrische fietsen
Fietsverhuur

Schiet uitje in Gelderland

Doe mee aan het altijd gezellige schutterstoernooi en ga handboog-, kruisboog- of buksschieten. Dit wordt een onvergetelijke dag voor uw vrienden, familie of collega's.

Wie schiet er in de roos?

Kruisboogschieten:
De kruisboog is een wapen waarmee een korte pijl wordt afgeschoten. In deze workshop leert u onder leiding van onze instructeur de kruisboog zelfstandig te hanteren en schiet u op een roos op 12 meter afstand.

Richt in opperste concentratie en schiet! Wie raakt de roos?

Handboogschieten:
U gaat het meemaken! Workshop Handboogschieten, een bijzondere workshop waarin u de eeuwenoude kunst van het handboogschieten leert. U krijgt les van de instructeur en gaat aan de slag met pijl en boog.

Luchtbuks schieten
Luchtbuksschieten is een speciale tak van sport. De instructeur geeft uitleg over het wapen en hoe u in de roos schiet. Na een oefenronde bent u helemaal klaar voor de wedstrijd! Er is maar één winnaar……bent u dat?

Voorbeeld programma

10.00 uur: Ontvangst met een kop koffie/thee en wat lekkers 
10.30 uur: Handboog schieten
11.30 uur: Kruisboog schieten of Buksschieten
11.30 uur: Prijsuitreiking en afsluiting

Dit is een voorbeeldprogramma, andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Harry Sprunken
9
17 november 2022
Wij hebben met de kegelclub in november een goed verzorgde dag gehad waarvan iedereen genoten heeft. Na een hartelijke ontvangst met koffie en koek, veel plezier tijdens de verschillende schietcompetities, met een lunch tussendoor. goed georganiseerd en door de dames veilig en goed begeleid. Als activiteit een aanrader ook voor mensen op leeftijd vooral als het weer een beetje meewerkt.

Onze partner

Prachtige locaties op de Zuid-Veluwe

Onze partner organiseert evenementen door heel Nederland, maar de prachtige Zuid Veluwe is de thuisbasis. Aan het water van de Rhederlaagse meren organiseren wij de leukste uitje voor iedereen!

Ligging Locatie

In dit gebied (gelegen bij Arnhem), met bossen, schitterende vergezichten en de Rhederlaagse meren verzorgen wij evenementen. Aan de rand van de Veluwe nabij Arnhem vindt u De Westerbouwing. Vanaf deze unieke locatie heeft u een grandioos uitzicht over de uiterwaarden van de Rijn en de Betuwe, hier verzorgen wij uw uitje.

Aan de Rhederlaagse meren, tegen het prachtige decor van het Nationaal Park Veluwezoom, vindt u onze Beach & Water locatie, hier verzorgen wij uw Beach & Water Event vanuit ons Beachpaviljoen Rhederlaag. 

Op maat gemaakt

Een evenement georganiseerd door ons is maatwerk en bestaat uit een (re)creatief, actieve, cultureel of een combinatie programma dat opgebouwd kan worden uit verschillende activiteiten. Indien gewenst kunt u uw evenement combineren met een lunch, luxe biologische barbecue of buffet.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Lathum

Lathum is een klein dorp in de gemeente Zevenaar in de provincie Gelderland. Het ligt aan de oever van de Rhederlaag, een stuwmeer op de IJssel. Dit biedt mogelijkheden voor watersportactiviteiten zoals zeilen, windsurfen en vissen. De mooie stranden bij Giesbeek en Lathum zijn zeer geschikt om te zwemmen, zonnen en spelen. Met de ruim 350 hectare aan wateroppervlakte is Rhederlaag een geliefd oord voor watersporters. De natuurlijke omgeving is ook aantrekkelijk voor wandelaars en natuurliefhebbers. Lathum ligt niet ver van het gezellige Arnhem, wat mogelijkheden biedt voor een leuk dagje stad.

leuke uitjes voor groepen maakt gebruik van cookies
leuke uitjes voor groepen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 leuke uitjes voor groepen