Voetbaltoernooi
Teams
Voetbaltoernooi
Gezelligheid
Openingsfeest

Uniek teamuitje in Spanje - Voetbal, feesten en Spaanse Tapas

Een jubileum, bedrijfsuitje of teambuilding uitje organiseren? Tijdens dit 4-daagse weekend genieten jullie van een gezellig weekend aan de Costa Brava met een avond vullend vrijblijvend feestprogramma, een vriendschappelijk voetbaltoernooi en de grootste 3e helft in Spanje. Het ultieme weekend voor teambuilding, een beetje actief en veel gezelligheid. Dit toernooi is van 13-16 juni.

Dit Unieke teamuitje in Spanje is inclusief:

 • Toernooi 13 t/m 16 juni 2024
 • Voorbereiding en organisatie
 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • 3 Overnachtingen in een accommodatie uit ons aanbod naar keuze
 • Halfpension bij keuze 3 of 4 sterren hotel
 • Deelname aan het voetbaltoernooi
 • Gezelligste 3e helft in Spanje
 • Toegang tot gehele Costa Brava Cup feestprogramma

Prijs: vanaf € 189 per persoon op basis van minimaal 7 personen

De prijs is exclusief:

 • Retour vlucht naar Spanje ca. € 160 per persoon
 • Transfer van en naar de luchthaven in Spanje
 • Eten en drinken (halfpension is incl. bij een hotel boeking)

Optioneel bij te boeken:

 • Extra teambuilding activiteiten als dagje Barcelona, Waterpark, Catamaran Cruise
 • Extra bij te boeken overnachtingen

Vraag naar de mogelijkheden!

De prijs van dit Unieke teamuitje in Spanje is geldig tot en met 15 mei 2024.

Uniek teamuitje in Spanje - Voetbal, feesten en Spaanse Tapas

Een jubileum, bedrijfsuitje of teambuilding uitje organiseren? Tijdens dit 4-daagse weekend genieten jullie van een gezellig weekend aan de Costa Brava met een avondvullend vrijblijvend feestprogramma, een vriendschappelijk voetbaltoernooi en de grootste 3e helft in Spanje. Het ultieme weekend voor teambuilding, een beetje actief en veel gezelligheid. Dit toernooi is van 13 tot 16 juni 2024!

Experts op bestemming

Dit evenementenbureau organiseert al 8 jaar met veel succes geniale teamuitjes, zowel de georganiseerde complete weekenden als de Costa Brava Cup als ook teamuitjes of bedrijfsuitjes op maat in Spanje en Nederland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise, ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Zij bieden speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar zij kunnen ook aan de hand van jouw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor jou geheel verzorgd waardoor je alleen nog maar hoeft te genieten!

Programma

 • Dag 1 DONDERDAG: Na een vlucht van nog geen 2 uur staan wij klaar op de luchthaven om je te verwelkomen en vervolgens naar jouw accommodatie in Lloret de Mar te brengen. Afhankelijk van de vluchttijden kan er meteen ingecheckt worden. ’s Middags begint het programma met de openingsceremonie waar alle teams/groepen worden voorgesteld. ’s Avonds start het grote openingsfeest in een afgehuurde club.
 • Dag 2 VRIJDAG: ’s Ochtends word je opgehaald met de bus voor een korte rit naar de sportvelden. Hier zal het voetbaltoernooi plaatsvinden en worden de wedstrijden 7 tegen 7 gespeeld. Een gezellig toernooi met recreatieve spelers. Wanneer het toernooi is gespeeld rijdt de bus weer terug naar Lloret de Mar waar direct de grootste 3e helft in Spanje van start gaat op een unieke locatie, met groot deejay podium en zwembad. Daarna is er nog genoeg tijd om even bij te komen en om te kleden voordat ’s avonds de prijsuitreiking plaats vindt tijdens het grote prijsuitreikingsfeest.
 • Dag 3 ZATERDAG: Deze dag kan zelf ingevuld worden door een dagje strand of zwembad, een terrasje of neem deel aan 1 van de extra activiteiten als een dagje adrenaline kicken in het waterpark, of relaxen op de recovery cruise. ’s Avonds is helaas alweer de laatste avond en zullen tijdens de Closing Party de felbegeerde 3e helft schaal, de Kelderklasse bokaal en de Flügel Award uitgereikt worden.
 • Dag 4 ZONDAG: Voor de meeste zit het weekend erop en zij zullen weer naar huis vertrekken. Anderen hebben nog extra overnachtingen bijgeboekt en blijven nog even. De dag kan in ieder geval zelf ingevuld worden mits je de bus naar de luchthaven niet moet nemen.

Onze partner

Groepsreizen

Onze partner organiseert al bijna 10 jaar groepsreizen in Spanje en Nederland. Wij nemen de organisatie bijna volledig uit handen, zodat jij als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren meerdaagse reizen in Spanje en Nederland. Het programma van de Costa Brava Cup staat grotendeels vast, maar bij de teamtrips kunnen we het programma geheel naar eigen wens invullen.

Faciliteiten

De faciliteiten op bestemming zijn divers. We bieden standaard appartementen aan, moderne appartementen, eenvoudige hotels en luxe 4 sterren hotels. Ook een privé villa behoort tot de opties. Ook qua restaurants op bestemming zijn er veel verschillende opties, vraag ons ter plaatse naar de beste tips.

Ligging van accommodaties

Alle accommodaties liggen op loopafstand bij alle feestlocaties. Voor de sportvelden maken we gebruik van bussen, die bij de prijs inbegrepen zijn. Alleen de privé villa’s liggen verder van alle locaties af, hiervoor zijn taxi’s nodig (niet bij de prijs inbegrepen).

Omgeving

Lloret de Mar leent zich uitstekend voor dit geweldige weekend. Lloret de Mar is namelijk 1 van de hele weinige bestemmingen waar zoveel buiten sportvelden bij elkaar liggen dat er een groot toernooi georganiseerd kan worden. Daarnaast zijn er tal van uitgaansgelegenheden, van kroegen tot clubs en van bar tot restaurants. Er zijn 2 grote stranden en meerdere prachtige baaitjes. Ook zijn er mooie wandel- en fietsroutes in de buurt.

Omgeving

Spanje

Lloret de Mar

Lloret de Mar

leuke uitjes voor groepen maakt gebruik van cookies
leuke uitjes voor groepen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 leuke uitjes voor groepen