Ontdek Texel met de Foto Fietspuzzeltocht - Lunch - Spot Zeehonden vanaf een Kotter

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Fiets met versnellingen
  • Puzzeltocht
  • Schipbreuklunch (patat met vis)
  • Garnalenvissen en naar de zeehonden
  • Bustransfer
  • Organisatiekosten en BTW
Prijs: 15 personen - € 56,50 per persoon incl BTW 20 personen - € 54.00 per persoon incl BTW
30 personen - € 52.00 per persoon incl BTW
40 personen - € 49.90 per persoon incl BTW
50 personen - € 47.50 per persoon incl BTW

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2019.

Groepsuitje op Texel - ontdek Texel door leuke activiteiten

  Bent u op zoek naar een uitje waar u nog lang over zult napraten? Dan is dit arrangement een absolute aanrader.
  Een dagje uit en Texel ontdekken? Stap op de fiets, puzzel het eiland rond, geniet van een heerlijke lunch, stap op de garnalenkotter om zeehonden te spotten en garnalen te vissen. Een fantastische dag, eeen ware belevenis die u zeker zelf eens moet beleven met familie en vrienden.

Ontdek Texel

Texel ontdekken op een tandem met een uitdagende fietspuzzeltocht? Onze leuke route(s) komen langs prachtige bezienswaardigheden en diverse historische punten op het eiland. Aan de hand van een fietsroute met opdrachten wordt u Texel overgestuurd en moet u op sommige van de locaties onderweg uiteenlopende vragen beantwoorden of opdrachten uitvoeren.

Programma

U maakt op eigen gelegenheid de overtocht naar Texel waar u wordt ontvangen door de organisatie en zij u zullen voorzien van fietsen.Een Dagje Texel ontdekken is bij uitstek geschikt om dat op de fiets te doen. Wij zorgen voor goede fietsen en een leuke fietsroute met ondertussen leuke foto opdrachten.
Aan het einde van de puzzeltocht eindigen wij bij de haven van Oudeschild waar we lekker een ‘Schipbreuk Lunch’ gaan nuttigen.

Met de buikjes vol monsteren we aan op de garnalenkotter waarna we de Waddenzee op gaan om zeehonden te zien en garnalen te vissen. Aan boord worden de garnalen meteen gekookt en kan iedereen direct het lekkers uit de Waddenzee proeven! Na afloop brengen wij u met de bus weer terug naar de Veerhaven of accommodatie.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Ontdek Texel op een bijzondere manier!

Wie op stap gaat naar Texel wil verwend worden. En daar leent Texel zich prima voor! Texel is ons werkgebied, we kennen de weg als geen ander. Daarom vindt u bij ons de leukste Texelse uitjes.

Uitjes specialist op het Waddeneiland

Bijna niks is onmogelijk! Wij zijn met Waddengoud bekroond en zijn gastheer Nationaal Park Duinen van Texel

Wij regelen alles!

Wij werken met de eilanders die de mooiste kronkelpaadjes vinden naar idyllische plekken op het Texelse strand, in de duinen of het bos. Voor jullie regelen we het beste menu bij dat bijzondere restaurant. Een fietstocht met goede fietsen. Stappen jullie liever op de authentieke Solex of in een Texelse TukTuk? Dat kan ook. Of je nu al picknickend wilt proeven van de heerlijkste lokale producten, dorpjes wilt verkennen of de dag wilt afsluiten met een Texelse bierproeverij: we kunnen alles voor jullie regelen. Willen jullie na een heerlijke uitje op het eiland nog niet naar huis? Geen probleem, dan verzorgen we er een overnachting erbij.

Nederland in het klein

De uitjes op Texel kunnen zijn: op het strand, in het bos, in het dorp, noem maar op. Ze noemen Texel niet voor niets Nederland in het klein.