Ontdek Texel met de Foto Fietspuzzeltocht - Lunch - Spot Zeehonden vanaf een Kotter

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Fiets met versnellingen
  • Puzzeltocht
  • Schipbreuklunch (patat met vis)
  • Garnalenvissen en naar de zeehonden
  • Bustransfer
  • Organisatiekosten en BTW
Prijs: 15 personen - € 56,50 per persoon incl BTW 20 personen - € 54.00 per persoon incl BTW
30 personen - € 52.00 per persoon incl BTW
40 personen - € 49.90 per persoon incl BTW
50 personen - € 47.50 per persoon incl BTW

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2019.

Groepsuitje op Texel - ontdek Texel door leuke activiteiten

  Bent u op zoek naar een uitje waar u nog lang over zult napraten? Dan is dit arrangement een absolute aanrader.
  Een dagje uit en Texel ontdekken? Stap op de fiets, puzzel het eiland rond, geniet van een heerlijke lunch, stap op de garnalenkotter om zeehonden te spotten en garnalen te vissen. Een fantastische dag, eeen ware belevenis die u zeker zelf eens moet beleven met familie en vrienden.

Ontdek Texel

Texel ontdekken op een tandem met een uitdagende fietspuzzeltocht? Onze leuke route(s) komen langs prachtige bezienswaardigheden en diverse historische punten op het eiland. Aan de hand van een fietsroute met opdrachten wordt u Texel overgestuurd en moet u op sommige van de locaties onderweg uiteenlopende vragen beantwoorden of opdrachten uitvoeren.

Programma

U maakt op eigen gelegenheid de overtocht naar Texel waar u wordt ontvangen door de organisatie en zij u zullen voorzien van fietsen.Een Dagje Texel ontdekken is bij uitstek geschikt om dat op de fiets te doen. Wij zorgen voor goede fietsen en een leuke fietsroute met ondertussen leuke foto opdrachten.
Aan het einde van de puzzeltocht eindigen wij bij de haven van Oudeschild waar we lekker een ‘Schipbreuk Lunch’ gaan nuttigen.

Met de buikjes vol monsteren we aan op de garnalenkotter waarna we de Waddenzee op gaan om zeehonden te zien en garnalen te vissen. Aan boord worden de garnalen meteen gekookt en kan iedereen direct het lekkers uit de Waddenzee proeven! Na afloop brengen wij u met de bus weer terug naar de Veerhaven of accommodatie.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Evenementenbureau Texel is het evenementenbureau op Texel voor het geslaagde uitje! Wij hebben alle kennis in huis om voor iedereen een leuk uitje te verzorgen. Voor groepen vanaf minimaal 8 personen. In-company hebben wij ondermeer eigen spellen, bussen en touringcars, solexen en activiteiten.


 

Faciliteiten

Bijna niks is onmogelijk! Wij zijn met Waddengoud bekroond en zijn gastheer Nationaal Park Duinen van Texel

Ligging

Ons kantoor is gelegen nabij de haven van Oudeschild. Maar de uitjes kunnen overal op Texel zijn.

Omgeving

De uitjes op Texel kunnen zijn: op het strand, in het bos, in het dorp, noem maar op. Ze noemen Texel niet voor niets Nederland in het klein.