City Challenge Amersfoort - Vriendenuitje in de stad

Dit uitje in Amersfoort is inclusief:

    • Begeleiding en instructie
    • Gebruik van alle materialen
    • 2 Consumpties per persoon
    • Prijsje voor het winnende team

Duur van het programma: 3 uur

Prijzen

€30,25 pp (min. 20 personen)
€27,25 pp (min. 60 personen)
€24,20 pp (min. 121 personen)

De prijzen van dit groepsuitje zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2019.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Vriendenuitje in Amersfoort - City Challege

Ga de uitdaging met elkaar aan tijdens deze activiteit vol leuke teambuildingopdrachten in hartje stad! Verdien letters met verrassende doe- en denkopdrachten die betrekking hebben op de stad. Deze letters vormen uiteindelijk de sleutel tot de overwinning.

Het spel

    De teams gaan onder andere een tangram leggen, een (denkbeeldig) mijnenveld oversteken, een raadsel oplossen en een Sudoku puzzel maken. Tijd speelt hierbij een belangrijke rol. Zo heeft ieder team 15 minuten om zich te verplaatsen via unieke tracks en vervolgens 15 minuten voor het vervullen van de opdrachten. Zelfs op het laatste moment zijn er doormiddel van een spannend eindspel nog extra letters te verdienen. Vormen jouw letters uiteindelijk het woord met de meeste punten?

Onze partner

Wie zijn wij?

Wij organiseren al meer dan 20 jaar succesvolle familie-uitstapjes, vriendenuitjes en vrijgezellenfeestjes voor kleine en grote groepen. Dit doen we in de leukste steden van Nederland en in een aantal steden in het buitenland!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste instructeurs. Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking en gezelligheid zijn onze uitgangspunten.

Activiteiten

Wij bieden activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur. De deelnemers worden altijd begeleid door een instructeur. Bij de meeste activiteiten is de instructeur fysiek aanwezig. Tijdens citygames, zoals de WhatsApp Moordtocht, worden de spelers begeleid door een instructeur op afstand.

Steden

Wij organiseren activiteiten in meer dan 60 Nederlandse steden en enkele in Duitsland en België. Daarnaast bieden wij ook verassende activiteiten in Nederlandse dierentuinen!