Golfen in Biddinghuizen
Dolfijnen
Schietarrangement
Schietarrangement
Locatie

Onze partner

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. Een aantrekkelijke accommodatie, gelegen centraal Nederland met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor sportieve en gezellige activiteiten. Deze prachtige locatie is sfeervol en rustiek mogelijk ontworpen en ingericht. Voor een familieweekend, actief groepsuitje of romantisch nachtje weg kunt u hier heerlijk vertoeven. Als u graag wilt fietsen in deze mooie omgeving kunt u uiteraard uw eigen fietsen meenemen, maar fietsen huren is ook mogelijk!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Zonnebank
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren
Golfbaan
Familiekamers
Lift
Oplaadpunt
Fietsverhuur

Kamers en Faciliteiten

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. Zo sfeervol en rustiek mogelijk ontworpen en ingericht. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. U kunt altijd rekenen op de inzet van de enthousiaste medewerkers.

Het hotel beschikt over 24 comfortabele kamers, 16 Deluxe kamers en een Familiekamer voor 6 personen.

Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige hotelbar, een prachtig restaurant, een 9-holes golfbaan, een leuk adventure park voor diverse activiteiten, een schietbaan en kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van de sauna, de solarium en van het bubbelbad.

Het gehele hotel beschikt over gratis WI-FI.

De omgeving

Centraal gelegen nabij Lelystad en verschillende snelwegen: de A5, A6, A28 en de A50 is deze fantastische locatie uitstekend bereikbaar vanuit het hele land. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Activiteiten

Jong of oud, een grote of kleine groep. Deze locatie stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen. Doe op een specifieke en verantwoorde manier ongekende ervaringen op. Alle activiteiten op één aaneengesloten locatie.

Anoniem
8
14 mei 2019
was goed geregeld, beetje opstart communicatie problemen, maar is goed gekomen
C Lubben
8
11 mei 2018
Genoten van het arrangement.
Anoniem
8
16 april 2018
Goedemiddag, Ik en een goede vriendin van me konden niet op 24 maart maar wij komen pas op 5 mei aan , dus ik kan helaas nog geen beoordeling geven. Met vriendelijke groet, Heinsius.
Anoniem
7
21 maart 2018
T was prima maar erg koud
Anoniem
8
24 oktober 2016
Zeer hartelijke ontvangst. Bij het golfarrangement werd aangeraden dinsdags geen 18 holes te lopen i.v.m. de verwachte weersomstandigheden. Wij konden de 2e 9 holes ook op donderdagochtend spelen. Zowel in het restaurant, receptie als bij het golfcafe uiterst vriendelijke mensen die echt het gevoel gaven dat je gast was.
Aly Oudendorp
8
10 september 2016
Ik heb dit arrangement aan mijn ouders kado gedaan. ze hebben genoten, het hotel was okƩ. De fietskaart onduidelijk. mijn moeder is gevallen met de fiets op een wildrooster omdat deze zeer grof zijn. dat is jammer. Maar ik zou mensen dit arrangement zeker aanbevelen.
Stef Vermeer
8
24 augustus 2016
Heerlijk gegolfd op de 36 holes golfbaan van Dorhoutmees. Daarna heerlijk gegeten en genoten van wat drankjes op het terras in Harderwijk. Tot slot een prima overnachting gehad in het Princess hotel Dorhoutmees te Biddinghuizen voorzien van een heerlijk ontbijt. Bedankt!
janny groen
8
03 augustus 2016
prima service
John van Hooft
8
02 mei 2016
We hadden een hele goede en leuke activiteit!!
Chantal Straatman
9
22 augustus 2015
Wij hadden een overnachting met de eerste dag Walibi en de tweede dag het Dolfinarium. Wij waren heel tevreden over de hele gang van zaken van boeking tot en met het verblijf in de beide parken en het hotel. Het ontbijt in het hotel was zeer uitgebreid. Zelfs onze beide zonen (16 en 17 jaar) waren zeer enthousiast over alles.
Anoniem
7
29 maart 2015
Schoon en goede service! Goed personeel in restaurant. Ontbijt prima diner kan iets beter! Al met al een goede keuze!
leuke uitjes voor groepen maakt gebruik van cookies
leuke uitjes voor groepen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 leuke uitjes voor groepen